Esther Haanschoten | Waarom het in restaurants steeds vaker om meer dan eten draait
785
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-785,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Waarom het in restaurants steeds vaker om meer dan eten draait

Steeds vaker combineren restaurants eten en drinken met een dosis beleving. In Amsterdam heb je o.a. zingende obers bij Pasta e Basta, kan je skaten op skateboards bij het Skatecafe of huur je een private karoake room nadat je hoofdgerecht op hebt bij de Chin Chin Club. In New York gaan ze nog een stapje verder en kan je  een poes adopteren in een Japans kattencafe terwijl je een kop koffie drinkt, ja echt! Met NU.nl sprak ik over deze trend, het artikel lees je hier.

 

Japans kattencafe New York

Date

20 december 2018

Category

In de media

Tags
beleving, eten, kattencafe, new york, nu.nl, trends