Esther Haanschoten | Eigenaar Italian Brews | Esther Haanschoten Food trendwatcher
Italian Brews richtte ik een aantal jaar geleden op, nadat ik in Italië de vraag naar speciaalbier en de ontwikkeling ervan, in een enorm tempo zag stijgen. De bijzondere smaken en mooie flessen waren uniek in hun soort en gemaakt voor de echte bierliefhebber.
437
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-437,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Italiaans bier

Italian Brews richtte ik een aantal jaar geleden op, nadat ik in Italië de vraag naar speciaalbier en de ontwikkeling ervan, in een enorm tempo zag stijgen. De bijzondere smaken en mooie flessen waren uniek in hun soort en gemaakt voor de echte bierliefhebber. Italian Brews importeerde deze speciaalbieren, om ze te verkopen op de Nederlandse markt. Verschillende smaken zoals amber bier met kastanje, hoppige IPA’s en zachte bieren met een lichte honing smaak maakte het assortiment divers en interessant voor  restaurants, biercafe’s en speciaalzaken.

Date

24 januari 2018

Category

Projecten