Esther Haanschoten | Food trendwatcher Esther Haanschoten
Via inspirerende presentaties neemt ze je mee in de wereld van de belangrijkste food trends en concepten. Wat zijn de trends van het moment en wat verwachten we in de toekomst? Met haar bevlogenheid en enthousiasme weet ze haar publiek te inspireren.
119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-119,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Over Esther

 

Naast eten, is het erover praten wat Esther het liefste doet. Als food trendwatcher neemt ze je via inspirerende presentaties mee in de wereld van de belangrijkste food trends en concepten. Wat zijn de trends van het moment en wat verwachten we in de toekomst? Met haar bevlogenheid en enthousiasme weet ze haar publiek te inspireren.

 

Met meerdere jaren ervaring als productontwikkelaar bij verschillende voedingsmiddelenbedrijven, een afgeronde opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag en een Master in Food Culture and Communication aan de Universiteit van Gastronomische Wetenschappen (Slow Food University) is eten en drinken altijd haar onderwerp geweest. Zo ontwikkelde ze kant-en-klare maaltijden, salades en soepen bij Uit De Keuken Van Maass en creëerde ze (nieuwe) broodproducten bij Sanday’s Bakeries. Ook importeerde ze Italiaanse speciaalbieren uit het Noorden van Italië en verkocht deze aan de Nederlandse horeca en retail. Voor het tijdschrift ‘De smaak van Italië’, schreef ze een tweewekelijkse culinaire blog over haar studie aan de Universiteit van Gastronomische Wetenschappen.

 

Wil je samenwerken? Esther is onder andere beschikbaar voor:

 

  • Trendpresentaties & brainstormsessies
  • Productontwikkeling
  • Marktonderzoek
  • Food writing

 

Voor meer informatie klik hier of vraag vrijblijvend een offerte aan via hallo@estherhaanschoten.nl